ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες και δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις ασφαλείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης και κατοικίας. Στο πλούσιο πελατολόγιό μας ανήκουν μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμοί του δημοσίου αλλά και εκατοντάδες ιδιώτες, οι οποίοι μας εμπιστεύονται καθημερινά για την προστασία της περιουσίας τους.

Με πολυετή εξειδίκευση στην προστασία, η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες πρωτοποριακές λύσεις που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα.

Η συνεργασία μας με τους κορυφαίους προμηθευτές χρηματοκιβωτίων  και η προσεκτική μελέτη των αναγκών κάθε πελάτη, μας επιτρέπει να του προσφέρουμε λύσεις κατάλληλες ώστε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του.

Για τον λόγο αυτόν, μπορούμε να προσφέρουμε, προϊόντα υψίστης ποιότητας, αξιόπιστα στη λειτουργία τους, ευέλικτα στις δυνατότητες που προσφέρουν, εύκολα στη χρήση και τη συντήρηση τους, με επιλογές αναβάθμισης.

Η ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ, από το 1983, προσφέρει στους πελάτες της, προϊόντα και υπηρεσίες ασφάλειας, στο πιο υψηλό επίπεδο. Μετά από 35 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας της πρώτης γενιάς στο τιμόνι της εταιρίας, η δεύτερη γενιά ενισχύει με τη σειρά της την εταιρία με τις δράσεις και πρωτοβουλίες της, πάντα φυσικά με την καθοδήγηση και την εμπειρία των μεγαλύτερων.

ΦΩΤΙΟΣ ΣΧΙΖΑΣ

Πρόεδρος

ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ-ΣΧΙΖΑ

CEO

ΑΛΙΚΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

ΙΩΑΝΝΑ ΣΧΙΖΑ

Διεύθυνση Πωλήσεων

ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΧΙΖΑ

Διεύθυνση Προμηθειών