ΠΑΡΟΧΕΣ

Η Leon Hellas παρέχει ένα ευρή φάσμα υπηρεσιών, σχετικών με τα προϊόντα μας, ώστε να καλύπτει κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας για κάθε ανάγκη.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει και παρέχει υπηρεσίες για όλους τους τύπους των χρηματοκιβωτίων (αλλαγή κλειδαριών, κωδικών, τοποθέτηση time delay, time lock, service), προσαρμογή στη σύγχρονη τεχνολογία και πλήρη αποκατάσταση των λειτουργιών.

Αναλαμβάνουμε τα παλαιά σας χρηματοκιβώτια για επισκευή και συντήρηση, τα παραλαμβάνουμε από το χώρο σας και τα πηγαίνουμε στο εργαστήριό μας. Με τη μακρά και ενεργή παρουσία στο χώρο και τη πολύτιμη εμπειρία, τη τεχνογνωσία και τη συνεχή ενημέρωση στις μεθόδους εφαρμογής, χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές για το καθαρισμό, την απολίπανση και τη βαφή των προϊόντων που μας εμπιστευόνται. Το χρηματοκιβώτιο απογυμνώνεται φθάνοντας στο αρχικό, βασικό του μέταλλο. Η εσωτερική λειτουργία της πόρτας του χρηματοκιβωτίου και όλα τα κινούμενα μέρη του, ελέγχονται για να εξασφαλιστεί η μέγιστη λειτουργία τους. Τυχόν αντι-εκρηκτικοί μηχανισμοί που προστατεύουν την κλειδαριά ελέγχονται για τη διασφάλιση της σωστής αποτελεσματικότητας. Οι κλειδαριές αντικαθιστούνται με παρόμοιο μοντέλο τους, είτε πρόκειται για το κλειδί κλειδώματος, είτε για το μηχανικό ή τον ηλεκτρονικό συνδυασμό. Οι βίδες και οι μεντεσέδες της πόρτας λιπαίνονται για να εξασφαλιστεί η μέγιστη λειτουργία τους.

Όλα αυτά χωρίς να αλλοιώνεται η αρχική του μορφή, ώστε να είναι χρήσιμο και να ικανοποιεί τον πελάτη.

Πάνω από όλα προσφέρουμε άμεση και εχέμυθη εξυπηρέτηση.